Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Députés Excellents Professeurs Bruns
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten average
poor Passen weak
hopeless Verdedigen hopeless


3e minuut.
Gomes bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlim rent richting de bal. Schlim passt de bal in één keer door. Rasqui is nu in balbezit. Rasqui draait met de bal, schiet en ... Hamelius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Gomes passt de bal met de wreef. Daar is Rasqui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schlim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasqui onderschept slim de pass. Rasqui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Poulet is nu in balbezit. Poulet geeft een hoge lob. Daar is Hein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonderinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonderinger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Duboscq rent richting de bal. Schlim rent richting de bal. Schlim probeert naar een medespeler te passen. Gonderinger rent richting de bal. Gonderinger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gonderinger rent richting de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Knepper zal de hoekschop nemen. Assini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Hunnewald is nu in balbezit. Gomes is nu in balbezit. Gomes passt de bal zonder na te denken. Rasqui rent richting de bal. Rasqui schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Députés Excellents 60%, Professeurs Bruns 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Députés Excellents - Professeurs Bruns 0:0

51e minuut.
Hein geeft de bal voor. Junius rent richting de bal. Konter legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Konter krijgt een gele kaart. Junius raakt geblesseerd tijdens het duel. Rasqui legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Franc trapt de bal weg van het doel. Hunnewald kopt de bal weg. Melsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Biever verovert de bal door een tackle van achteren. Biever haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Députés Excellents - Professeurs Bruns 1:0

68e minuut.
Poulet probeert naar een medespeler te passen. Gonderinger is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Franc. Gonderinger moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Gonderinger kan niet meer verder spelen. Ernster komt het veld opgelopen. Hunnewald komt bij de bal en schiet. Assini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Junius probeert naar een medespeler te passen. Biever rent richting de bal. Jackson maakt een afschuwelijke overtreding. Jackson krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Ihry heeft problemen om de bal te vangen. Rasqui begaat een overtreding. Ihry is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maul met een snel genomen vrije trap. Biever kopt de bal weg. Melsen is nu in balbezit. Ernster verovert de bal door een tackle van achteren. Ernster schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Députés Excellents 65%, Professeurs Bruns 35%.
Députés Excellents - Professeurs Bruns 1:0