Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CLB Quang Ngai Man Quang FC
31.231 Tactiek 2323
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
52.7 gemiddelde waardering 51.3
uitstekend Schieten solide
solide Passen solide
solide Verdedigen solide


4e minuut.
Na een snelle pass probeert Duma de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cervinski neemt de hoekschop. Urkis rent richting de bal. Urkis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CLB Quang Ngai - Man Quang FC 1:0

8e minuut.
Raipillan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tuấn Khanh de bal. Güleray rent richting de bal. Pietschmann verovert de bal door een tackle van achteren. Pietschmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Xenopoulos is nu in balbezit. Xenopoulos geeft een hoge lob. Vincenti heeft problemen om de bal te vangen. Karan verovert de bal door een tackle van achteren. Karan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Martirosyan onderschept slim de pass. Oré bereikt de bal nog maar net als eerste. Martirosyan begaat een overtreding. Martirosyan krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Güleray geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mihailov met een snelle inworp. Kalkbrenner is nu in balbezit. Kalkbrenner geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pietschmann kan de bal niet met de borst controleren. Vincenti rent richting de bal. Pietschmann verovert de bal door een tackle van achteren. Pietschmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CLB Quang Ngai - Man Quang FC 1:1

22e minuut.
Klungelig pakt Espíndola de bal. Espíndola probeert naar een medespeler te passen. Cervinski is nu in balbezit. Cervinski geeft een lange en hoge pass. Walendzik springt en kopt de bal. Relić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Relić niet meer kan verder spelen. Jalmasani komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Xenopoulos rent richting de bal. Xenopoulos met een sublieme pass. Güleray bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietschmann onderschept slim de pass. Pietschmann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Mihailov is nu in balbezit. Mihailov geeft een hoge lob. Xenopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietschmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietschmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CLB Quang Ngai 43%, Man Quang FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CLB Quang Ngai - Man Quang FC 1:1

57e minuut.
Klungelig pakt Mihailov de bal. Espíndola rent richting de bal. Espíndola passt de bal met de wreef. Cervinski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Willma de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Xenopoulos passt de bal zonder na te denken. Daar is Oré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martirosyan begaat een overtreding. Martirosyan krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

77e minuut.
Raipillan is nu in balbezit. Raipillan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Emmerson met de inworp. Kamaros geeft een lange en hoge pass. Jalmasani bokst de bal weg.

83e minuut.
Xenopoulos speelt de bal door. Oré rent richting de bal. Oré probeert naar een medespeler te passen. Pietschmann rent richting de bal. Pietschmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CLB Quang Ngai 44%, Man Quang FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CLB Quang Ngai - Man Quang FC 1:1