Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 13:28
  • Competitiewedstrijd: Hạng I.02
  • Stadion: Red Star Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 16264
Sao Đỏ FC Mia San Ikier
5311 Tactiek 4231
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 40.4
solid Schieten adequate
very good Passen adequate
adequate Verdedigen average


10e minuut.
Rekowski probeert naar een medespeler te passen. Galisteo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galisteo geeft een hoge lob. Alkayam bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkayam haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sao Đỏ FC - Mia San Ikier 1:0

16e minuut.
Villasanti geeft een lange en hoge pass. Inworp. Yabancı met een snelle inworp. Rekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ontanaya López rent richting de bal. Priestley verovert de bal door een tackle van achteren. Priestley passt de bal zonder na te denken. Alkayam bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkayam schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Briscariu geeft een hoge lob. Dondo is nu in balbezit. Galisteo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galisteo krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Chacón passt de bal zonder na te denken. Priestley bereikt de bal nog maar net als eerste. Priestley met een sublieme pass. Alkayam bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkayam draait met de bal, schiet en ... Comin bokst de bal weg.

41e minuut.
Inworp. Priestley met een snelle inworp. Rekowski geeft een lange en hoge pass. Khánh Nam krijgt zijn hoofd ertegen. Villasanti probeert de bal aan de voet te houden. Comin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sao Đỏ FC 43%, Mia San Ikier 57%.
Sao Đỏ FC - Mia San Ikier 1:0

65e minuut.
Alkayam rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Villasanti. Alkayam is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rekowski wilt de vrije trap nemen. Alkayam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sao Đỏ FC - Mia San Ikier 2:0

69e minuut.
Rekowski onderschept slim de pass. Villasanti rent richting de bal. Rekowski maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Rekowski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rekowski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

75e minuut.
Floricioiu passt de bal met de wreef. Priestley is nu in balbezit. Priestley geeft een lange en hoge pass. Alkayam is nu in balbezit. Alkayam draait met de bal, schiet en ... Comin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sao Đỏ FC - Mia San Ikier 3:0

88e minuut.
Galisteo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galisteo geeft een lange en hoge pass. Villasanti rent richting de bal. Alkayam onderschept slim de pass. Alkayam schiet op doel. Comin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sao Đỏ FC 56%, Mia San Ikier 44%.
Sao Đỏ FC - Mia San Ikier 3:0