Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tần Vũ custard
Normal Tactiek 442
54% Balbezit 46%
24% Spel op eigen helft 76%
30 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
13.7 gemiddelde waardering 22.8
poor Schieten weak
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Klungelig pakt Thanh Hải de bal. Vân Đức is nu in balbezit. Thanh Hải rent richting de bal. Thanh Hải haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tần Vũ - custard 1:0

2e minuut.
Hoàng Huy onderschept slim de pass. Hoàng Huy passt de bal met de wreef. Thanh Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Hải schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tần Vũ - custard 2:0

5e minuut.
Hoàng Trưởng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Trưởng probeert naar een medespeler te passen. Thanh Hải is nu in balbezit. Thanh Hải haalt uit met een fantastische trap. Thuận Hòa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tần Vũ - custard 3:0

10e minuut.
Klungelig pakt Thanh Tùng de bal. Phú Hiệp rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thanh Tùng. Thanh Tùng krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Việt Huy geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hồng Phát zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vân Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Vân Đức draait met de bal, schiet en ... Thuận Hòa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Thanh Hải, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thanh Hải schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tần Vũ - custard 4:0

18e minuut.
Thanh Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Vân Đức is nu in balbezit. Thanh Hải is nu in balbezit. Thanh Hải haalt uit met een fantastische trap. Thuận Hòa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Hoàng Huy met de inworp. Vân Đức rent richting de bal. Vân Đức probeert naar een medespeler te passen. Thanh Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Hải haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Hoàng Huy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vân Đức is nu in balbezit. Vân Đức probeert naar een medespeler te passen. Thanh Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Hải haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tần Vũ - custard 5:0

21e minuut.
Quốc Tiến speelt de bal door. Hoàng Trưởng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Trưởng passt de bal zonder na te denken. Vân Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Vân Đức schiet op doel. Thuận Hòa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Thanh Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Hải schiet op doel. Thuận Hòa bokst de bal weg. Thanh Hải is nu in balbezit. Thanh Hải schiet op doel. Thuận Hòa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Hoàng Huy is nu in balbezit. Hoàng Huy passt de bal in één keer door. Vân Đức rent richting de bal. Vân Đức schiet op doel. Paal! Thanh Hải is nu in balbezit. Thanh Hải draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tần Vũ - custard 6:0

28e minuut.
Hồng Sơn rent richting de bal. Hồng Sơn passt de bal zonder na te denken. Daar is Hoàng Trưởng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phú Hiệp bereikt de bal nog maar net als eerste. Phú Hiệp schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Tân Bình probeert de bal aan de voet te houden. Hoàng Sơn is nu in balbezit. Hoàng Sơn geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Hoàng Trưởng de bal onder controle te krijgen. Hoàng Trưởng haalt uit met een fantastische trap. Thuận Hòa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Thanh Tùng met de inworp. Vân Đức rent richting de bal. Hưng Ðạo met een sublieme pass. Hoàng Huy rent richting de bal. Hoàng Huy schiet op doel. Thuận Hòa bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Inworp. Thanh Tùng met de inworp. Vân Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Vân Đức schiet op doel. Thuận Hòa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Thanh Hải is nu in balbezit. Thanh Hải haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Thanh Tùng speelt de bal door. Vân Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Vân Đức probeert naar een medespeler te passen. Thanh Hải rent richting de bal. Thanh Hải schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tần Vũ 25%, custard 75%.
Tần Vũ - custard 6:0

49e minuut.
Việt Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Huy geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoàng Huy met de inworp. Vân Đức geeft een hoge lob. Thuận Hòa bokst de bal weg. Thanh Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Hải schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tần Vũ - custard 7:0

52e minuut.
Phú Hiệp probeert naar een medespeler te passen. Hồng Phát rent richting de bal. Hồng Phát probeert naar een medespeler te passen. Vân Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Vân Đức haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Quốc Tiến trapt de bal weg. Vân Đức kopt de bal weg. Quốc Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Thắng draait met de bal, schiet en ... Thái Nguyên probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Thái Nguyên met een sublieme pass. Thiện Ân bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiện Ân speelt de bal door. Thanh Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Hải schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Quốc Thắng raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tùng Anh komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Hoàng Sơn geeft een lange en hoge pass. Inworp. Thanh Tùng met een snelle inworp. Vân Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Vân Đức haalt uit met een fantastische trap. Thuận Hòa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Vân Đức rent richting de bal. Vân Đức probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Huy schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tần Vũ - custard 8:0

82e minuut.
Thiện Ân passt de bal in één keer door. Hoàng Trưởng is nu in balbezit. Hoàng Trưởng met een sublieme pass. Thanh Hải heeft problemen om de bal te vangen. Thanh Hải schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tần Vũ 23%, custard 77%.
Tần Vũ - custard 8:0