Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tần Vũ Hoa Moc Lan Fc
Normal Tactiek 352
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.4 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Klungelig pakt Bá Tùng de bal. Bá Tùng speelt de bal door. Quang Thái is nu in balbezit. Quang Thái schiet op doel. Phúc Nguyên heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Minh Ðạt geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hoàng Lâm kopt de bal weg. Daar is Quang Thái, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Quang Bửu bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Hải is nu in balbezit. Thanh Hải speelt de bal door. Thiện Ân is nu in balbezit. Thiện Ân draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Bá Tùng kan de bal niet met de borst controleren. Hoàng Trưởng bereikt de bal nog maar net als eerste. Bá Tùng begaat een overtreding. Bá Tùng krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Hoàng Trưởng geeft een hoge lob. Inworp. Minh Ðạt met een snelle inworp. Hoàng Lâm is nu in balbezit. Hoàng Lâm haalt uit met een fantastische trap. Văn Quỳnh bokst de bal weg. Quốc Tiến is nu in balbezit. Quang Thái verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Thái draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tần Vũ - Hoa Moc Lan Fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tần Vũ 47%, Hoa Moc Lan Fc 53%.
Tần Vũ - Hoa Moc Lan Fc 0:1

49e minuut.
Bá Tùng rent richting de bal. Bá Tùng passt de bal in één keer door. Quang Thái bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Thái haalt uit met een fantastische trap. Văn Quỳnh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tần Vũ - Hoa Moc Lan Fc 0:2

57e minuut.
Văn Quỳnh trapt de bal weg van het doel. Phú Hưng heeft problemen om de bal te vangen. Bá Tùng met een sublieme pass. Quang Thái bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Thái draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Quang Bửu met een sublieme pass. Hoàng Trưởng kan de bal niet met de borst controleren. Bá Tùng met een sublieme pass. Klungelig pakt Quang Thái de bal. Quang Thái draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Hoàng Bắc speelt de bal door. Phú Hưng rent richting de bal. Phú Hưng met een sublieme pass. Thanh Hải rent richting de bal. Thanh Hải draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Minh Huy geeft een lange en hoge pass. Hồng Phát bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Thái tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quang Thái krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Daar is Thanh Hải, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quang Bửu bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Bửu speelt de bal door. Quang Thái rent richting de bal. Quang Thái schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tần Vũ 70%, Hoa Moc Lan Fc 30%.
Tần Vũ - Hoa Moc Lan Fc 0:2