Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CMM Sokker Jolly Luck
433 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Tân Phước bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hùng rent richting de bal. Tân Phước rent richting de bal. Quang Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hùng schiet op doel. De bal raakt de paal. Quang Thắng speelt de bal door. Anh Hiệu heeft problemen om de bal te vangen. Tân Phước rent richting de bal. Tân Phước draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Anh Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Phúc Thịnh onderschept slim de pass. Phúc Thịnh passt de bal zonder na te denken. Tân Phước is nu in balbezit. Tân Phước draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Tuấn Long, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Quốc Thắng speelt de bal door. Quang Hùng is nu in balbezit. Tuấn Long is nu in balbezit. Quang Hùng onderschept slim de pass. Quang Hùng haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Quang Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hùng schiet op doel. Xuân Hiếu bokst de bal weg.

33e minuut.
Quốc Thắng rent richting de bal. Quốc Thắng passt de bal in één keer door. Quang Hùng rent richting de bal. Tân Phước bereikt de bal nog maar net als eerste. Tân Phước haalt uit met een fantastische trap. Xuân Hiếu bokst de bal weg.

35e minuut.
Hải Ðăng passt de bal zonder na te denken. Tân Phước is nu in balbezit. Quốc Thắng met een sublieme pass. Quang Hùng is nu in balbezit. Quang Hùng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Quang Hùng rent richting de bal. Tân Phước bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hùng is nu in balbezit. Tân Phước rent richting de bal. Tân Phước schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CMM Sokker 60%, Jolly Luck 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CMM Sokker - Jolly Luck 0:0

59e minuut.
Anh Hiệu is nu in balbezit. Anh Hiệu passt de bal zonder na te denken. Quang Lộc rent richting de bal. Anh Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tuấn draait met de bal, schiet en ... Khắc Thành probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Văn Phi speelt de bal door. Tân Phước bereikt de bal nog maar net als eerste. Tân Phước passt de bal met de wreef. Quang Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hùng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Quang Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tân Phước is nu in balbezit. Tân Phước passt de bal met de wreef. Quang Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Hùng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CMM Sokker 60%, Jolly Luck 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CMM Sokker - Jolly Luck 0:0