Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Đóng Gạch Số1 ThuacuocFC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Minh Trí geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bùi Việt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anh Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Long geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Quang Hà is nu in balbezit. Quang Hà geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Nam Phương de bal onder controle te krijgen. Phú Hiệp bereikt de bal nog maar net als eerste. Phú Hiệp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Đóng Gạch Số1 - ThuacuocFC 0:1

21e minuut.
Anh Long speelt de bal door. Klungelig pakt Bảo de bal. Phú Hiệp onderschept slim de pass. Phú Hiệp draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Trung Phi met de inworp. Anh Long is nu in balbezit. Anh Long geeft de bal voor. Bảo rent richting de bal. Bảo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Tấn Trương met de inworp. Thiên Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiên Ðức geeft de bal voor. Bảo rent richting de bal. Bảo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Đóng Gạch Số1 - ThuacuocFC 1:1

29e minuut.
Nam Phương met een sublieme pass. Phú Hiệp heeft problemen om de bal te vangen. Phú Hiệp speelt de bal door. Bảo rent richting de bal. Bảo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Đóng Gạch Số1 - ThuacuocFC 2:1

32e minuut.
Việt Cương geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tấn Trương met een snelle inworp. Nam Phương rent richting de bal. Nam Phương haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Đóng Gạch Số1 52%, ThuacuocFC 48%.
Đóng Gạch Số1 - ThuacuocFC 2:1

64e minuut.
Thiên Mạnh is nu in balbezit. Anh Long onderschept slim de pass. Anh Long probeert naar een medespeler te passen. Bảo rent richting de bal. Bảo haalt uit met een fantastische trap. Đình Nghĩa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Nam Phương raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Minh komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Trung Dũng met een snelle inworp. Tấn Trương bereikt de bal nog maar net als eerste. Tấn Trương geeft de bal voor. Phú Hiệp rent richting de bal. Phú Hiệp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Anh Long haalt uit met een fantastische trap. Daar is Quốc Thắng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minh Trí rent richting de bal. Bảo onderschept slim de pass. Bảo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Phú Hiệp raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lâm komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Quang Hà raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tấn Anh komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Triệu Thái geeft een lange en hoge pass. Inworp. Trung Phi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anh Long rent richting de bal. Anh Long geeft een hoge lob. Đình Nghĩa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Đóng Gạch Số1 53%, ThuacuocFC 47%.
Đóng Gạch Số1 - ThuacuocFC 2:1