Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BIG HOUSE FC LH SaiGon
t442c Tactiek 433v3
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.4 gemiddelde waardering 40.5
weak Schieten very good
adequate Passen adequate
weak Verdedigen good


5e minuut.
Chí Khiêm passt de bal in één keer door. Nhật Quang rent richting de bal. Audino is nu in balbezit. Nhật Quang onderschept slim de pass. Nhật Quang geeft een lange en hoge pass. Hồng Thịnh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Quang Linh onderschept slim de pass. Quang Linh speelt de bal door. Anh Sơn is nu in balbezit. Anh Sơn draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Laiho de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
BIG HOUSE - FC LH SaiGon 0:1

12e minuut.
Chí Khiêm geeft de bal voor. Anh Sơn heeft problemen om de bal te vangen. Laiho is nu in balbezit. Anh Sơn verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Sơn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Chí Khiêm speelt de bal door. Klungelig pakt Nhật Quang de bal. Audino bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Linh onderschept slim de pass. Quang Linh geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Braga bereikt de bal nog maar net als eerste. Braga geeft een hoge lob. Kubatko heeft problemen om de bal te vangen. Khắc Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Tuấn geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BIG HOUSE 78%, FC LH SaiGon 22%.
BIG HOUSE - FC LH SaiGon 0:1

52e minuut.
Quang Linh rent richting de bal. Quang Linh passt de bal met de wreef. Daar is Vernik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Sơn is nu in balbezit. Anh Sơn haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Thái kopt de bal weg. Audino probeert de bal aan de voet te houden. Việt Khoa speelt de bal door. Anh Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Sơn draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Chí Khiêm is nu in balbezit. Blanco rent richting de bal. Chí Khiêm verovert de bal door een tackle van achteren. Chí Khiêm probeert naar een medespeler te passen. Quang Linh geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Thái Minh heeft problemen om de bal te vangen. Braga rent richting de bal. Thái Minh onderschept slim de pass. Việt Khoa is nu in balbezit. Việt Khoa geeft een lange en hoge pass. Hồng Thịnh bokst de bal weg. Anh Sơn rent richting de bal. Anh Sơn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BIG HOUSE - FC LH SaiGon 0:2

88e minuut.
Hồng Thịnh met een sublieme pass. Việt Khoa controleert de bal met de borst. Việt Khoa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chí Khiêm de bal. Việt Khoa geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BIG HOUSE 78%, FC LH SaiGon 22%.
BIG HOUSE - FC LH SaiGon 0:2