Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 13:29
  • Competitiewedstrijd: Hạng II.05
  • Stadion: PAT GC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 887
PAT GC 222 Fc
442TC Tactiek 352
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
18 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
27.1 gemiddelde waardering 19
average Schieten average
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tấn met een snelle inworp. Tuấn Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Trí Thắng is nu in balbezit. Trí Thắng haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Tùng Anh met een snelle inworp. Trung Hiệp bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hiệp geeft een hoge lob. Tuấn Hoàng rent richting de bal. Tuấn Hoàng schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Tấn geeft de bal voor. Maselli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vân Long rent richting de bal. Nhật Hoàng onderschept slim de pass. Nhật Hoàng schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
PAT GC - 222 Fc 0:1

26e minuut.
Trung Hiệp kopt de bal weg. Tấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Anh verovert de bal door een tackle van achteren. Tùng Anh geeft een hoge lob. Tuấn Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Tuấn Hoàng is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anh Tùng met een snelle inworp. Quốc Hưng probeert naar een medespeler te passen. Tuấn Hoàng is nu in balbezit. Tuấn Hoàng schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAT GC 42%, 222 Fc 58%.
PAT GC - 222 Fc 0:1

52e minuut.
Tùng Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thông verovert de bal door een tackle van achteren. Thông geeft een hoge lob. Tuấn Hoàng rent richting de bal. Tuấn Hoàng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PAT GC - 222 Fc 1:1

58e minuut.
Trung Hiệp geeft de bal voor. Xuân Trường kopt de bal weg. Anh Tùng speelt de bal door. Klungelig pakt Tuấn Hoàng de bal. Tuấn Hoàng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Trung Hiệp kopt de bal weg. Quốc Hưng probeert naar een medespeler te passen. Tuấn Hoàng is nu in balbezit. Tuấn Hoàng draait met de bal, schiet en ... Văn Hạnh probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Chiến geeft een hoge lob. Nhật Hoàng heeft problemen om de bal te vangen. Nhật Hoàng passt de bal met de wreef. Tuấn Minh is nu in balbezit. Tuấn Minh geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Inworp. Tùng Anh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brodbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Brodbeck geeft een lange en hoge pass. Daar is Quốc Mạnh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Brodbeck rent richting de bal. Brodbeck passt de bal met de wreef. Tuấn Hoàng is nu in balbezit. Tuấn Hoàng haalt uit met een fantastische trap. Văn Hạnh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Văn Hạnh met een harde bal richting middenveld. Quốc Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Hưng met een sublieme pass. Brodbeck is nu in balbezit. Brodbeck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PAT GC - 222 Fc 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAT GC 30%, 222 Fc 70%.
PAT GC - 222 Fc 2:1