Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayburt Birlik Anamenoi Kurtlar
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Templar verovert de bal door een tackle van achteren. Templar geeft een lange en hoge pass. Nikolaidis rent richting de bal. Varnavas verovert de bal door een tackle van achteren. Varnavas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayburt Birlik - Anamenoi Kurtlar 1:0

14e minuut.
Mungan probeert de bal aan de voet te houden. Özkök verovert de bal door een tackle van achteren. Özkök probeert naar een medespeler te passen. Sırrı is nu in balbezit. Sırrı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ampelakos rent richting de bal. Ergün rent richting de bal. Ergün passt de bal in één keer door. Sırrı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sırrı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Aggelides met een sublieme pass. Ampelakos speelt de bal door. Varnavas rent richting de bal. Varnavas haalt uit met een fantastische trap. Exadaktilos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayburt Birlik - Anamenoi Kurtlar 2:0

30e minuut.
Aggelides bereikt de bal nog maar net als eerste. Aggelides geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Usar de bal onder controle te krijgen. Varnavas bereikt de bal nog maar net als eerste. Varnavas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayburt Birlik - Anamenoi Kurtlar 3:0

37e minuut.
Tsingis kopt de bal weg. Varnavas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nikolaidis is nu in balbezit. Varnavas onderschept slim de pass. Varnavas draait met de bal, schiet en ... Exadaktilos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Deniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Deniz geeft de bal voor. Özkök kopt de bal weg. Daar is Sırrı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sırrı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayburt Birlik 50%, Anamenoi Kurtlar 50%.
Bayburt Birlik - Anamenoi Kurtlar 3:0

48e minuut.
Panayiotou bereikt de bal nog maar net als eerste. Panayiotou geeft de bal voor. Ergün rent richting de bal. Ampelakos is nu in balbezit. Ampelakos schiet op doel. Exadaktilos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Filotas rent richting de bal. Akçaba onderschept slim de pass. Akçaba passt de bal met de wreef. Varnavas is nu in balbezit. Varnavas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Mungan onderschept slim de pass. Mungan passt de bal zonder na te denken. Varnavas rent richting de bal. Varnavas haalt uit met een fantastische trap. Nikolaidis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayburt Birlik - Anamenoi Kurtlar 4:0

76e minuut.
Templar probeert naar een medespeler te passen. Aggelides rent richting de bal. Met opzet legt Aloneftis zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Aloneftis moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Aloneftis schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

79e minuut.
Filotas geeft de bal voor. Filiastides rent richting de bal. Sırrı verovert de bal door een tackle van achteren. Sırrı haalt uit met een fantastische trap. Papettas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Klungelig pakt Ampelakos de bal. Ergün met een sublieme pass. Deniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sırrı onderschept slim de pass. Sırrı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Papettas niet meer kan verder spelen. Avkıran komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Demetriadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Demetriadis draait met de bal, schiet en ... Savvides kopt de bal weg. Ergün probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ergün haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayburt Birlik 50%, Anamenoi Kurtlar 50%.
Bayburt Birlik - Anamenoi Kurtlar 4:0