Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Young Galatasaray Ftinoi Pigoyinoi
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tsolakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lemesios is nu in balbezit. Lemesios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Young Galatasaray - Ftinoi Pigoyinoi 0:1

13e minuut.
Varer is nu in balbezit. Skorulski onderschept slim de pass. Skorulski speelt de bal door. Dubajić is nu in balbezit. Dubajić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Drábik verovert de bal door een tackle van achteren. Millis bereikt de bal nog maar net als eerste. Millis probeert naar een medespeler te passen. Dubajić is nu in balbezit. Dubajić schiet op doel. Yoldaşlar bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Galatasaray 48%, Ftinoi Pigoyinoi 52%.
Young Galatasaray - Ftinoi Pigoyinoi 0:1

58e minuut.
Drábik speelt de bal door. Millis bereikt de bal nog maar net als eerste. Millis probeert naar een medespeler te passen. Kessler is nu in balbezit. Kessler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Millis is nu in balbezit. Millis geeft een lange en hoge pass. Brugnoli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brugnoli geeft de bal voor. Zanetou heeft problemen om de bal te vangen. Paal! Hermanis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Millis bereikt de bal nog maar net als eerste. Drábik verovert de bal door een tackle van achteren. Drábik speelt de bal door. Dubajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubajić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Drábik geeft de bal voor. Neocleous kan de bal niet met de borst controleren. Neocleous met een sublieme pass. Lemesios is nu in balbezit. Lemesios haalt uit met een fantastische trap. Hermanis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Galatasaray 43%, Ftinoi Pigoyinoi 57%.
Young Galatasaray - Ftinoi Pigoyinoi 0:1