Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AO Akrites Kalothelites Büyükşehir Belediye
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 14.8
hopeless Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen tragic


1e minuut.
Spoliaric is nu in balbezit. Prountzos onderschept slim de pass. Prountzos passt de bal met de wreef. Kaçar rent richting de bal. Kaçar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Albayrak kopt de bal weg. Ergün is nu in balbezit. Ergün probeert naar een medespeler te passen. Doratlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Doratlı schiet op doel. Spanos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Kaçar haalt uit met een fantastische trap. Hadjivasileiou kopt de bal weg. Koutousis heeft problemen om de bal te vangen. Kaçar rent richting de bal. Kaçar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AO Akrites 51%, Kalothelites Büyükşehir Belediye 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AO Akrites - Kalothelites Büyükşehir Belediye 0:0

46e minuut.
Ergün speelt de bal door. Prountzos is nu in balbezit. Prountzos passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kaçar de bal. Kaçar draait met de bal, schiet en ... Özustaoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Spoliaric met een sublieme pass. Doratlı rent richting de bal. Tütüncü rent richting de bal. Tütüncü schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Albayrak onderschept slim de pass. Albayrak geeft de bal voor. Moulazimis rent richting de bal. Kaçar rent richting de bal. Kaçar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Papanikolaou met een snelle inworp. Albayrak met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Papanikolaou geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Spoliaric springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AO Akrites - Kalothelites Büyükşehir Belediye 0:1

85e minuut.
Ergün geeft de bal voor. Asprou bereikt de bal nog maar net als eerste. Asprou met een sublieme pass. Kaçar is nu in balbezit. Kaçar draait met de bal, schiet en ... Özustaoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AO Akrites 49%, Kalothelites Büyükşehir Belediye 51%.
AO Akrites - Kalothelites Büyükşehir Belediye 0:1