Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PAE Satyroi Katakitrinoi Demir Çelik
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Lagos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Theodotou rent richting de bal. Tselepis begaat een overtreding. Theodotou raakt geblesseerd tijdens het duel. Theodotou komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
PAE Satyroi - Katakitrinoi Demir Çelik 0:1

13e minuut.
Kythreotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodotou is nu in balbezit. Gündoğdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodotou is nu in balbezit. Theodotou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kythreotis geeft een lange en hoge pass. Lagos rent richting de bal. Lagos passt de bal zonder na te denken. Gündoğdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gündoğdu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Koronides verovert de bal door een tackle van achteren. Koronides probeert naar een medespeler te passen. Gürkan is nu in balbezit. Gündoğdu verovert de bal door een tackle van achteren. Gündoğdu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kythreotis rent richting de bal. Tselepis onderschept slim de pass. Tselepis probeert naar een medespeler te passen. Vougiouklis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vougiouklis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAE Satyroi 48%, Katakitrinoi Demir Çelik 52%.
PAE Satyroi - Katakitrinoi Demir Çelik 0:1

47e minuut.
Gürkan onderschept slim de pass. Tselepis bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodotou tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Theodotou krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Lemesios onderschept slim de pass. Theodotou bereikt de bal nog maar net als eerste. Firis verovert de bal door een tackle van achteren. Gündoğdu onderschept slim de pass. Gündoğdu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Firis rent richting de bal. Firis geeft een hoge lob. Savva rent richting de bal. Vougiouklis onderschept slim de pass. Vougiouklis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
İlhan probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Tselepis met een snelle inworp. Bağışkan geeft een hoge lob. Sezenler probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAE Satyroi 50%, Katakitrinoi Demir Çelik 50%.
PAE Satyroi - Katakitrinoi Demir Çelik 0:1