Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kalium Esplanade Realm@dr!d
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19
weak Schieten weak
poor Passen average
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Aw geeft een lange en hoge pass. Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wong probeert naar een medespeler te passen. Wee rent richting de bal. Wee schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Nagaraja rent richting de bal. Wong rent richting de bal. Wong passt de bal in één keer door. Wee bereikt de bal nog maar net als eerste. Wee schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Er met een harde bal richting middenveld. Wong kopt de bal weg. Klungelig pakt Krishnan de bal. Wee is nu in balbezit. Wee draait met de bal, schiet en ... Lau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kim met de inworp. Nagaraja is nu in balbezit. Wong is nu in balbezit. Wong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Inworp. Kim met de inworp. Jit geeft een lange en hoge pass. Daar is Wee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wee schiet op doel. Paal!

34e minuut.
Kumavelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Darumami onderschept slim de pass. Darumami passt de bal zonder na te denken. Yip rent richting de bal. Yip haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Jit rent richting de bal. Yip onderschept slim de pass. Yeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeo schiet op doel. Dinesh werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalium Esplanade - Realm@dr!d 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalium Esplanade 53%, Realm@dr!d 47%.
Kalium Esplanade - Realm@dr!d 0:1

47e minuut.
Kim onderschept slim de pass. Kim passt de bal met de wreef. Er heeft problemen om de bal te vangen. Yip is nu in balbezit. Yip haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kumavelu rent richting de bal. Darumami verovert de bal door een tackle van achteren. Darumami geeft een lange en hoge pass. Wee is nu in balbezit. Wee schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Yeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aw rent richting de bal. Aw passt de bal in één keer door. Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kalium Esplanade - Realm@dr!d 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalium Esplanade 53%, Realm@dr!d 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kalium Esplanade - Realm@dr!d 1:1