Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Asfar Khuffals Sulb Batal
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Najib met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Selim de bal. Elabasaniri is nu in balbezit. Atocha is nu in balbezit. Atocha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Nefteziri kopt de bal weg. Inworp. Braham zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boughamni geeft een hoge lob. Atocha springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Selim speelt de bal door. Qasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasim met een sublieme pass. Yasir is nu in balbezit. Yasir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tahir is nu in balbezit. Tahir geeft de bal voor. Al Nasshar kan de bal niet met de borst controleren. Yasir is nu in balbezit. Yasir schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Abd-al-Jawwad met de inworp. Tizie bereikt de bal nog maar net als eerste. Tizie geeft een lange en hoge pass. Yasir rent richting de bal. Yasir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Selim passt de bal in één keer door. Yasir bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Nasshar bereikt de bal nog maar net als eerste. Yasir bereikt de bal nog maar net als eerste. Yasir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Jait onderschept slim de pass. Jait passt de bal met de wreef. Qasim rent richting de bal. Qasim draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Al Nasshar de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Asfar Khuffals - Sulb Batal 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asfar Khuffals 51%, Sulb Batal 49%.
Asfar Khuffals - Sulb Batal 0:1

48e minuut.
Tebet geeft de bal voor. Elabasaniri is nu in balbezit. Elabasaniri passt de bal in één keer door. Atocha is nu in balbezit. Atocha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Ghadbhum speelt de bal door. Klungelig pakt Atocha de bal. Selim bereikt de bal nog maar net als eerste. Atocha onderschept slim de pass. Atocha draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asfar Khuffals 55%, Sulb Batal 45%.
Asfar Khuffals - Sulb Batal 0:1