Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Dajaaj SC Wahs
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Ayub met een sublieme pass. Rouissi kopt de bal weg. Mas`ud bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdi onderschept slim de pass. Hamdi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ben Slimane geeft een hoge lob. Inworp. Rais zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aslam rent richting de bal. Aslam schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Hamdi is nu in balbezit. Hamdi met een sublieme pass. Yassen rent richting de bal. Hasim onderschept slim de pass. Hasim haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Dajaaj 53%, SC Wahs 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Dajaaj - SC Wahs 0:0

54e minuut.
Ben Slimane passt de bal in één keer door. Hamdi is nu in balbezit. Hamdi passt de bal in één keer door. Hasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Hamdi rent richting de bal. Hamdi passt de bal in één keer door. Atocha probeert de bal aan de voet te houden. Hasim rent richting de bal. Hasim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dajaaj - SC Wahs 1:0

68e minuut.
Mhadmi kan de bal niet met de borst controleren. Aslam bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslam passt de bal met de wreef. Kabella bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabella schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Na een snelle pass probeert Suhayl de bal onder controle te krijgen. Rifa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Fehik rent richting de bal. Yusuf onderschept slim de pass. Yusuf geeft de bal voor. Kabella rent richting de bal. Kabella draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Yusuf met een snelle inworp. Aslam bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslam probeert naar een medespeler te passen. Yusri geeft de bal voor. Suhayl probeert de bal met de borst te controleren.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Dajaaj 41%, SC Wahs 59%.
Al Dajaaj - SC Wahs 1:0