Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Wahs S2G FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


9e minuut.
Obeid kopt de bal weg. Yahya bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslam is nu in balbezit. Yahya bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ghayth rent richting de bal. Aslam verovert de bal door een tackle van achteren. Yahya bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahya haalt uit met een fantastische trap. Bahjat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Wahs - S2G FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Wahs 41%, S2G FC 59%.
SC Wahs - S2G FC 1:0

59e minuut.
Abd-al-Aziz bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Aziz geeft een hoge lob. Tahir controleert de bal met de borst. Tahir haalt uit met een fantastische trap. Ayub maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Yusuf met de inworp. Ghayth bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslam onderschept slim de pass. Aslam geeft een hoge lob. Imam kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Wahs - S2G FC 2:0

74e minuut.
Chedli met een sublieme pass. Tahir is nu in balbezit. Falatah rent richting de bal. Falatah schiet op doel. Ayub werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Wahs - S2G FC 2:1

75e minuut.
Yahya is nu in balbezit. Yahya geeft een hoge lob. Salim Mustafa kopt de bal weg. Imam bereikt de bal nog maar net als eerste. Imam draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Imam met een sublieme pass. Chedli is nu in balbezit. Chedli speelt de bal door. Tahir rent richting de bal. Tahir haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Wahs 41%, S2G FC 59%.
SC Wahs - S2G FC 2:1