Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Dajaaj Aswad Razal
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
16 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 20
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Ruis passt de bal met de wreef. Wasim is nu in balbezit. Wasim passt de bal in één keer door. Fadil is nu in balbezit. Fadil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Hamdi schiet op doel. Hasim krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Nijhhuis de bal. Hasim is nu in balbezit. Hasim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dajaaj - Aswad Razal 1:0

34e minuut.
Klungelig pakt Fadil de bal. Hikmat is nu in balbezit. Salim Mustafa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hikmat raakt geblesseerd tijdens het duel. Hikmat komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Hikmat rent richting de bal. Benie bereikt de bal nog maar net als eerste. Benie passt de bal in één keer door. Hasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ghadbhum trapt de bal weg. Benie kopt de bal weg. Hasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Dajaaj 53%, Aswad Razal 47%.
Al Dajaaj - Aswad Razal 1:0

54e minuut.
Hikmat bereikt de bal nog maar net als eerste. Hikmat passt de bal in één keer door. Suhayl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadil onderschept slim de pass. Fadil haalt uit met een fantastische trap. Rifa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Klungelig pakt El-Chamadi de bal. Inworp. El-Chamadi met de inworp. Hamdi is nu in balbezit. Hamdi schiet op doel. Sharif bokst de bal weg. Hasim springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Ben Slimane met de inworp. Benie heeft problemen om de bal te vangen. Benie passt de bal in één keer door. Hamdi is nu in balbezit. Hamdi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Salim Mustafa is nu in balbezit. Salim Mustafa passt de bal in één keer door. Daar is Hasim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hasim schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ghadbhum de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dajaaj - Aswad Razal 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Dajaaj 48%, Aswad Razal 52%.
Al Dajaaj - Aswad Razal 2:0