Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yamien Amira SC Ghalab
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Rajab rent richting de bal. Obeid rent richting de bal. Frabianeri rent richting de bal. Sukbuni verovert de bal door een tackle van achteren. Sukbuni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yamien Amira - SC Ghalab 1:0

4e minuut.
Kaleel Hajjaji onderschept slim de pass. Kaleel Hajjaji met een sublieme pass. Rajab rent richting de bal. Sukbuni rent richting de bal. Sukbuni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Atocha speelt de bal door. Bakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeid bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeid schiet op doel. Hosni probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Azaiez zal de hoekschop nemen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Atif met een snelle inworp. Sukbuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fikri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fikri krijgt een gele kaart. Sukbuni raakt geblesseerd tijdens het duel. Rajab legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Doeltrap. Mu`tazz trapt de bal weg van het doel. Obeid kopt de bal weg. Rajab rent richting de bal. Rajab haalt uit met een fantastische trap. Paal!

42e minuut.
Frabianeri probeert naar een medespeler te passen. Obeid is nu in balbezit. Met opzet legt Badr zijn tegenspeler op de grond. Badr krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Kaleel Hajjaji met een sublieme pass. Abed-Abdul controleert de bal met de borst. Atif schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Atif naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yamien Amira 54%, SC Ghalab 46%.
Yamien Amira - SC Ghalab 1:0

59e minuut.
Hammadou geeft een hoge lob. Bakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakri speelt de bal door. Obeid bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeid draait met de bal, schiet en ... Figlis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Abed-Abdul raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Boussaid komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Hammadou raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nafti komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yamien Amira 46%, SC Ghalab 54%.
Yamien Amira - SC Ghalab 1:0