Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tayyib Amira SC Qalb
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen weak


6e minuut.
Ibrezieni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rifa rent richting de bal. Rifa geeft een lange en hoge pass. Ra`d is nu in balbezit. Ra`d haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tayyib Amira - SC Qalb 1:0

12e minuut.
Hisham onderschept slim de pass. Hisham met een sublieme pass. Benabderrazik is nu in balbezit. Benabderrazik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tayyib Amira - SC Qalb 1:1

26e minuut.
Abd-al-Razzaq rent richting de bal. Mahmud verovert de bal door een tackle van achteren. Mahmud probeert naar een medespeler te passen. Benabderrazik is nu in balbezit. Benabderrazik draait met de bal, schiet en ... Adnan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Rouzijak met de inworp. Raghid heeft problemen om de bal te vangen. Hisham bereikt de bal nog maar net als eerste. Raghid verovert de bal door een tackle van achteren. Raghid geeft een hoge lob. Rahma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Ariffadillah geeft een hoge lob. Hisham rent richting de bal. Ra`d tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ra`d krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Rouzijak verovert de bal door een tackle van achteren. Rifa rent richting de bal. Rifa passt de bal met de wreef. Ra`d is nu in balbezit. Ra`d schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Sellimi met de inworp. Al-Kamil rent richting de bal. Al-Kamil speelt de bal door. Benabderrazik is nu in balbezit. Benabderrazik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tayyib Amira 56%, SC Qalb 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tayyib Amira - SC Qalb 1:1

54e minuut.
Ben Slimane bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amr. Ben Slimane is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sellimi met een snel genomen vrije trap. Daar is Ariffadillah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benabderrazik bereikt de bal nog maar net als eerste. Benabderrazik draait met de bal, schiet en ... Adnan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tayyib Amira 47%, SC Qalb 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tayyib Amira - SC Qalb 1:1