Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Mohit Sochen Qalb
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Hamdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Teldjoun onderschept slim de pass. Teldjoun probeert naar een medespeler te passen. Mas`ud bereikt de bal nog maar net als eerste. Mas`ud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Mohit - Sochen Qalb 1:0

12e minuut.
Abu Zeid rent richting de bal. Abu Zeid draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Nadir de bal. Abu Zeid rent richting de bal. Abu Zeid draait met de bal, schiet en ... Rashad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

16e minuut.
Abd-al-Halim verovert de bal door een tackle van achteren. Nadir probeert naar een medespeler te passen. Abu Zeid bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu Zeid haalt uit met een fantastische trap. Rashad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SC Mohit - Sochen Qalb 1:1

19e minuut.
Shadi Fahmi onderschept slim de pass. Na`im bereikt de bal nog maar net als eerste. Shadi Fahmi rent richting de bal. Abu Zeid is nu in balbezit. Abu Zeid draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ahmed probeert naar een medespeler te passen. Abdel is nu in balbezit. Hatim is nu in balbezit. Abdel rent richting de bal. Abdel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Mohit - Sochen Qalb 1:2

32e minuut.
Machardiegui rent richting de bal. Abd-al-Halim onderschept slim de pass. Abd-al-Halim geeft een lange en hoge pass. Abu Zeid rent richting de bal. Abu Zeid draait met de bal, schiet en ... Rashad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Nadir onderschept slim de pass. Nadir geeft een lange en hoge pass. Daar is Hamdan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teldjoun rent richting de bal. Teldjoun schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Na`im zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mas`ud is nu in balbezit. Mas`ud geeft een lange en hoge pass. Teldjoun krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Mohit 61%, Sochen Qalb 39%.
SC Mohit - Sochen Qalb 1:2

53e minuut.
Abd-al-Mu`ti trapt de bal weg van het doel. Abd-al-Halim kopt de bal weg. Abdel rent richting de bal. Abdel passt de bal in één keer door. Abu Zeid rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Hussain passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Abdel de bal. Abdel met een sublieme pass. Abu Zeid bereikt de bal nog maar net als eerste. Abu Zeid draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Raisul met een harde bal richting middenveld. Mas`ud kopt de bal weg. Klungelig pakt Hamdan de bal. Teldjoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Teldjoun schiet op doel. Abd-al-Mu`ti bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Mohit 42%, Sochen Qalb 58%.
SC Mohit - Sochen Qalb 1:2