Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Qalb Yamien Amira
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Hisham passt de bal met de wreef. Benabderrazik rent richting de bal. Amin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmud verovert de bal door een tackle van achteren. Mahmud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Qalb - Yamien Amira 1:0

7e minuut.
Hussain onderschept slim de pass. Hussain passt de bal zonder na te denken. Amin is nu in balbezit. Benabderrazik onderschept slim de pass. Benabderrazik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Qalb - Yamien Amira 2:0

12e minuut.
Daar is Al Nedjari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Al Nedjari speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Belbajid neemt de hoekschop. Daar is Rajab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Hussain kopt de bal weg. Kaleel Hajjaji kan de bal niet met de borst controleren. Mahmud is nu in balbezit. Benabderrazik bereikt de bal nog maar net als eerste. Benabderrazik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Sha`ban probeert naar een medespeler te passen. Kaleel Hajjaji rent richting de bal. Benabderrazik onderschept slim de pass. Mahmud rent richting de bal. Mahmud schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Rajab bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukbuni is nu in balbezit. Kamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukbuni verovert de bal door een tackle van achteren. Sukbuni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Qalb - Yamien Amira 2:1

30e minuut.
Sellimi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Khalil komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Klungelig pakt Benabderrazik de bal. Mahmud bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmud passt de bal met de wreef. Benabderrazik rent richting de bal. Benabderrazik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Wamish rent richting de bal. Wamish geeft een lange en hoge pass. Benabderrazik rent richting de bal. Mahmud bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmud draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Figlis niet meer kan verder spelen. Rida komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Qalb 53%, Yamien Amira 47%.
SC Qalb - Yamien Amira 2:1

57e minuut.
El-Chamadi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salim Mustafa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mahmud bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmud geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kaleel Hajjaji probeert naar een medespeler te passen. Sukbuni rent richting de bal. Sha`ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukbuni onderschept slim de pass. Sukbuni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Khalil is nu in balbezit. Khalil geeft een hoge lob. Hosni rent richting de bal. Benabderrazik bereikt de bal nog maar net als eerste. Benabderrazik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Salim Mustafa verovert de bal door een tackle van achteren. Mahmud rent richting de bal. Badr tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Badr krijgt een gele kaart. Mahmud is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mahmud komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Hisham bereikt de bal nog maar net als eerste. Hisham passt de bal met de wreef. Hosni is nu in balbezit. Benabderrazik rent richting de bal. Benabderrazik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Hosni verovert de bal door een tackle van achteren. Hosni passt de bal zonder na te denken. Hussain rent richting de bal. Mahmud verovert de bal door een tackle van achteren. Mahmud draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Khalil is nu in balbezit. Sukbuni is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sha`ban. Sha`ban krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Qalb 47%, Yamien Amira 53%.
SC Qalb - Yamien Amira 2:1