Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Faregh Halib SC Mohit
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten adequate
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Na`im passt de bal in één keer door. Boudaoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Benarouche onderschept slim de pass. Rajab rent richting de bal. Rajab draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Raisul de bal. Rajab bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajab haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Shadi Fahmi geeft een lange en hoge pass. Kanzani rent richting de bal. Met opzet legt Nisawi zijn tegenspeler op de grond. Nisawi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

37e minuut.
Jait is nu in balbezit. Mas`ud tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jait is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jait zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Raisul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajab is nu in balbezit. Rajab schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Inworp. Manar met een snelle inworp. Shadi Fahmi is nu in balbezit. Benarouche onderschept slim de pass. Benarouche schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Jait passt de bal in één keer door. Rajab probeert de bal aan de voet te houden. Amal bereikt de bal nog maar net als eerste. Amal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Faregh Halib - SC Mohit 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faregh Halib 40%, SC Mohit 60%.
Faregh Halib - SC Mohit 1:0

76e minuut.
Yaseen probeert de bal aan de voet te houden. Manar bereikt de bal nog maar net als eerste. Manar passt de bal in één keer door. Rajab rent richting de bal. Rajab draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Faregh Halib - SC Mohit 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faregh Halib 37%, SC Mohit 63%.
Faregh Halib - SC Mohit 2:0