Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al- Burtuqal S2G FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 20.4
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Imam heeft problemen om de bal te vangen. Mhadmi rent richting de bal. Imam verovert de bal door een tackle van achteren. Imam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al- Burtuqal - S2G FC 0:1

6e minuut.
Riafa onderschept slim de pass. Riafa geeft een lange en hoge pass. Ishaq geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Imam de bal. Imam draait met de bal, schiet en ... Salman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Rifa onderschept slim de pass. Rifa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ishaq met de inworp. Suhayl geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Mansur passt de bal zonder na te denken. Benhalimaya is nu in balbezit. Benhalimaya passt de bal met de wreef. Imam is nu in balbezit. Imam haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Riafa onderschept slim de pass. Riafa met een sublieme pass. Yaseen rent richting de bal. Jabir bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabir schiet op doel. Er-Rihani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Ali geeft een lange en hoge pass. Riafa heeft problemen om de bal te vangen. Denden is nu in balbezit. Denden schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
El Habend Foqui geeft een hoge lob. Daar is Rubeen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rubeen probeert naar een medespeler te passen. Denden bereikt de bal nog maar net als eerste. Denden draait met de bal, schiet en ... Er-Rihani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al- Burtuqal 44%, S2G FC 56%.
Al- Burtuqal - S2G FC 0:1

87e minuut.
Denden bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabir rent richting de bal. Benhalimaya verovert de bal door een tackle van achteren. Denden is nu in balbezit. Denden draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al- Burtuqal 56%, S2G FC 44%.
Al- Burtuqal - S2G FC 0:1