Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Faregh Halib Yamien Amira
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Samir passt de bal zonder na te denken. Kanzani rent richting de bal. Hani bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajab verovert de bal door een tackle van achteren. Rajab draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Hosni geeft de bal voor. Belbajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Belbajid passt de bal met de wreef. Rajab rent richting de bal. Rajab schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kaleel Hajjaji geeft de bal voor. Inworp. Amal met een snelle inworp. Benarouche rent richting de bal. Benarouche schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Faregh Halib - Yamien Amira 1:0

44e minuut.
Hani geeft de bal voor. Hosni is nu in balbezit. Met opzet legt Belbajid zijn tegenspeler op de grond. Belbajid krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faregh Halib 47%, Yamien Amira 53%.
Faregh Halib - Yamien Amira 1:0

55e minuut.
Amin rent richting de bal. Hani rent richting de bal. Hani passt de bal in één keer door. Benarouche bereikt de bal nog maar net als eerste. Benarouche schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Figlis trapt de bal weg. Hani kopt de bal weg. Hosni kan de bal niet met de borst controleren. Benarouche rent richting de bal. Benarouche draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Farag met een sublieme pass. Samir is nu in balbezit. Amin rent richting de bal. Samir onderschept slim de pass. Samir draait met de bal, schiet en ... Figlis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Hani is nu in balbezit. Hani passt de bal in één keer door. Manar speelt de bal door. Samir bereikt de bal nog maar net als eerste. Samir draait met de bal, schiet en ... Figlis bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Benarouche onderschept slim de pass. Benarouche passt de bal met de wreef. Samir rent richting de bal. Samir draait met de bal, schiet en ... Figlis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faregh Halib - Yamien Amira 2:0

85e minuut.
Atif rent richting de bal. Atif geeft een lange en hoge pass. Hosni bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleel Hajjaji rent richting de bal. Kaleel Hajjaji schiet op doel. El-Chamadi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faregh Halib 46%, Yamien Amira 54%.
Faregh Halib - Yamien Amira 2:0