Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bezii Karori Tayyib Amira
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


16e minuut.
Raghid controleert de bal met de borst. Raghid speelt de bal door. Ra`d bereikt de bal nog maar net als eerste. Ra`d draait met de bal, schiet en ... Abdelfattah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Karori - Tayyib Amira 0:1

19e minuut.
Rouzijak rent richting de bal. Abdelfattah onderschept slim de pass. Ettayeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettayeb schiet op doel. Adnan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bezii Karori - Tayyib Amira 1:1

28e minuut.
Rouzijak verovert de bal door een tackle van achteren. Rouzijak geeft een hoge lob. Daar is Hashim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ra`d is nu in balbezit. Ra`d draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ibn-Latif met een sublieme pass. Rouzijak bereikt de bal nog maar net als eerste. Keren tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Keren krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Fathi controleert de bal met de borst. Shadi Fahmi is nu in balbezit. Shadi Fahmi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Abdelfattah de bal. Abdelfattah haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bezii Karori 44%, Tayyib Amira 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bezii Karori - Tayyib Amira 1:1

46e minuut.
Ibn-Latif is nu in balbezit. Rifa rent richting de bal. Ibn-Latif onderschept slim de pass. Ra`d rent richting de bal. Ra`d haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Fathi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ibrezieni met de inworp. Rifa is nu in balbezit. Rifa geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Shadi Fahmi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Abdelfattah de bal. Ariffadillah rent richting de bal. Abdelfattah verovert de bal door een tackle van achteren. Abdelfattah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Karori - Tayyib Amira 2:1

62e minuut.
Rouzijak speelt de bal door. Abd-al-Razzaq is nu in balbezit. Met opzet legt Ettayeb zijn tegenspeler op de grond. Ettayeb is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

72e minuut.
Rouzijak onderschept slim de pass. Rouzijak geeft een hoge lob. Fathi probeert de bal aan de voet te houden. Ra`d bereikt de bal nog maar net als eerste. Ra`d haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Amr geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ettayamar met de inworp. Abdelfattah rent richting de bal. Abdelfattah haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Ariffadillah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Karori - Tayyib Amira 3:1

88e minuut.
Keren raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gubsi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bezii Karori 59%, Tayyib Amira 41%.
Bezii Karori - Tayyib Amira 3:1