Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Latif Khuffals Sihar Alfa
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Eudeline bereikt de bal nog maar net als eerste. Eudeline passt de bal zonder na te denken. Ya`qub rent richting de bal. Ya`qub draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jabir de bal onder controle te krijgen. Faruq probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Hammani met de inworp. Anwar rent richting de bal. Al-Tizieriani maakt een afschuwelijke overtreding. Al-Tizieriani krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Attayer heeft problemen om de bal te vangen. Mhedhki bereikt de bal nog maar net als eerste. Attayer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Attayer krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Yasin passt de bal zonder na te denken. Eudeline bereikt de bal nog maar net als eerste. Uthman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uthman krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Munir probeert de bal aan de voet te houden. Diya is nu in balbezit. Met opzet legt Sa`id zijn tegenspeler op de grond. Sa`id krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latif Khuffals 56%, Sihar Alfa 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Latif Khuffals - Sihar Alfa 0:0

65e minuut.
Diya onderschept slim de pass. Diya probeert naar een medespeler te passen. Munir speelt de bal door. Yasin is nu in balbezit. Yasin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Latif Khuffals - Sihar Alfa 1:0

66e minuut.
Klungelig pakt Ya`qub de bal. Munir bereikt de bal nog maar net als eerste. Ya`qub tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ya`qub krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Hammani verovert de bal door een tackle van achteren. Hammani passt de bal zonder na te denken. Attayer is nu in balbezit. Mhedhki onderschept slim de pass. Mhedhki geeft een hoge lob. Paal! Faruq verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Ya`qub is nu in balbezit. Ya`qub schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Latif Khuffals - Sihar Alfa 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latif Khuffals 52%, Sihar Alfa 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Latif Khuffals - Sihar Alfa 1:1