Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mims FC AL AHLY89 SC
Normal Tactiek Attack
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Mun`im passt de bal zonder na te denken. Melli bereikt de bal nog maar net als eerste. Driedi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Melli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Khalifa legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
mims FC - AL AHLY89 SC 1:0

9e minuut.
Ihsan is nu in balbezit. Ihsan probeert naar een medespeler te passen. Khalifa is nu in balbezit. Melli bereikt de bal nog maar net als eerste. Melli haalt uit met een fantastische trap. Malle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Melli is nu in balbezit. Melli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mims FC - AL AHLY89 SC 2:0

12e minuut.
Mun`im heeft problemen om de bal te vangen. Malik rent richting de bal. Malik passt de bal in één keer door. El-Chamid rent richting de bal. El-Chamid schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ismail kopt de bal weg. Mun`im heeft problemen om de bal te vangen. Malik speelt de bal door. El-Chamid bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Chamid haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Muhannad onderschept slim de pass. Muhannad geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zerrouki de bal. Khalifa rent richting de bal. Khalifa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mims FC - AL AHLY89 SC 3:0

22e minuut.
Yusri is nu in balbezit. Nafarzani rent richting de bal. Nafarzani passt de bal zonder na te denken. El-Chamid is nu in balbezit. El-Chamid schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Malik passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Thabet de bal. Yusri rent richting de bal. Yusri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mims FC - AL AHLY89 SC 3:1

35e minuut.
El Assali onderschept slim de pass. El Assali geeft een lange en hoge pass. Thabet heeft problemen om de bal te vangen. El-Chamid is nu in balbezit. El-Chamid draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mims FC 47%, AL AHLY89 SC 53%.
mims FC - AL AHLY89 SC 3:1

49e minuut.
Ismail is nu in balbezit. Mun`im verovert de bal door een tackle van achteren. Mun`im passt de bal met de wreef. Melli bereikt de bal nog maar net als eerste. Melli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Khalifa passt de bal zonder na te denken. Melli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ismail. Ismail krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Mun`im bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismail verovert de bal door een tackle van achteren. Ismail met een sublieme pass. El-Chamid bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Chamid draait met de bal, schiet en ... Abd-al-Mu`ti bokst de bal weg. Mun`im raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Joman komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Abu-Yassen geeft de bal voor. Yusri bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muhannad. Muhannad krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Nur geeft de bal voor. Nafarzani probeert de bal aan de voet te houden. Ihsan speelt de bal door. Melli heeft problemen om de bal te vangen. Melli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mims FC 44%, AL AHLY89 SC 56%.
mims FC - AL AHLY89 SC 3:1