Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Latif Kalab Mistawiiy Shway Shibel
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
4 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


29e minuut.
Selim is nu in balbezit. Selim geeft een hoge lob. Tonati kopt de bal weg. Atocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Atocha draait met de bal, schiet en ... El-Anwar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jamil met de inworp. Suleiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonati onderschept slim de pass. Tonati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Latif Kalab - Mistawiiy Shway Shibel 0:1

36e minuut.
Azizudeen bereikt de bal nog maar net als eerste. Azizudeen passt de bal zonder na te denken. Atocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonati bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonati draait met de bal, schiet en ... El-Anwar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Latif Kalab - Mistawiiy Shway Shibel 0:2

38e minuut.
Tonati rent richting de bal. Atocha rent richting de bal. Atocha passt de bal met de wreef. Tonati rent richting de bal. Tonati haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latif Kalab 44%, Mistawiiy Shway Shibel 56%.
Latif Kalab - Mistawiiy Shway Shibel 0:2

46e minuut.
Azizudeen verovert de bal door een tackle van achteren. Suleiman verovert de bal door een tackle van achteren. Suleiman probeert naar een medespeler te passen. Makram bereikt de bal nog maar net als eerste. Makram schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Latif Kalab - Mistawiiy Shway Shibel 1:2

57e minuut.
Hussain bereikt de bal nog maar net als eerste. Nijhhuis verovert de bal door een tackle van achteren. Makram onderschept slim de pass. Hussain rent richting de bal. Hussain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Latif Kalab - Mistawiiy Shway Shibel 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latif Kalab 35%, Mistawiiy Shway Shibel 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Latif Kalab - Mistawiiy Shway Shibel 2:2