Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rezil Wahs Racil Razal
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Hasan is nu in balbezit. Abdel begaat een overtreding. Hasan raakt geblesseerd tijdens het duel. Abu Zeid met een snel genomen vrije trap. Mkadmi is nu in balbezit. Mkadmi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Tebet is nu in balbezit. Hasan verovert de bal door een tackle van achteren. Hasan met een sublieme pass. Mkadmi rent richting de bal. Mkadmi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hurajah met een harde bal richting middenveld. Ettayeb kopt de bal weg. Osmyniji bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmyniji schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rezil Wahs - Racil Razal 1:0

13e minuut.
Ettayeb raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Manar komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Manar passt de bal met de wreef. Mubarak rent richting de bal. Al-Makajid bereikt de bal nog maar net als eerste. Mubarak verovert de bal door een tackle van achteren. Mubarak geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Boughanmi geeft een lange en hoge pass. Osmyniji probeert de bal aan de voet te houden. Er-Rai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Osmyniji rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rezil Wahs - Racil Razal 2:0

19e minuut.
Manar passt de bal zonder na te denken. Mubarak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mubarak geeft de bal voor. Mkadmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkadmi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Hasan rent richting de bal. Tebet verovert de bal door een tackle van achteren. Tebet met een sublieme pass. Daar is Mkadmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mkadmi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Mkadmi rent richting de bal. Tebet onderschept slim de pass. Hasan verovert de bal door een tackle van achteren. Hasan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sha`ban de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Al-Makajid rent richting de bal. Al-Makajid probeert naar een medespeler te passen. Horta rent richting de bal. Horta geeft een lange en hoge pass. Tizie heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rezil Wahs 63%, Racil Razal 37%.
Rezil Wahs - Racil Razal 2:0

48e minuut.
Mkadmi rent richting de bal. Hasan rent richting de bal. Mkadmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkadmi schiet op doel. Hasan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Hasan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasan passt de bal zonder na te denken. Sha`ban is nu in balbezit. Mkadmi verovert de bal door een tackle van achteren. Mkadmi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Fudayl probeert naar een medespeler te passen. Horta bereikt de bal nog maar net als eerste. Horta geeft een hoge lob. Mkadmi heeft problemen om de bal te vangen. Mkadmi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Suwannakeeree bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwannakeeree geeft de bal voor. Ab Abel Udarnah rent richting de bal. Boughanmi verovert de bal door een tackle van achteren. Boughanmi probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rezil Wahs 46%, Racil Razal 54%.
Rezil Wahs - Racil Razal 2:0