Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Macit Naher Rezil Wahs
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Fahd raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Suwannakeeree komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Osmyniji passt de bal met de wreef. Mubarak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salim. Salim krijgt een gele kaart. Mubarak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ben Slimane zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Rafiq, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suwannakeeree rent richting de bal. Suwannakeeree haalt uit met een fantastische trap. As`ad bokst de bal weg.

24e minuut.
Klungelig pakt Salim de bal. Ben Slimane probeert naar een medespeler te passen. Ab Abel Udarnah rent richting de bal. Braham rent richting de bal. Braham schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Macit Naher - Rezil Wahs 1:0

28e minuut.
Braham schiet op doel. Doeltrap. Hurajah trapt de bal weg. Ouhssine kan de bal niet met de borst controleren. Ouhssine geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Braham bereikt de bal nog maar net als eerste. Braham draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ab Abel Udarnah kopt de bal weg. Suwannakeeree bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafiq bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwannakeeree onderschept slim de pass. Suwannakeeree haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Fadil raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Manar komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macit Naher 49%, Rezil Wahs 51%.
Macit Naher - Rezil Wahs 1:0

52e minuut.
Osmyniji passt de bal met de wreef. Ettayeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettayeb probeert naar een medespeler te passen. Suwannakeeree rent richting de bal. Suwannakeeree draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Suwannakeeree bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwannakeeree haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Jawdat de bal. Ettayeb is nu in balbezit. Ettayeb draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Jawdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdel onderschept slim de pass. Ettayeb is nu in balbezit. Ettayeb schiet op doel. As`ad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Macit Naher - Rezil Wahs 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macit Naher 66%, Rezil Wahs 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Macit Naher - Rezil Wahs 1:1