Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tikniyen Maalaka Asrag Naher
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Ismat bereikt de bal nog maar net als eerste. Hathazari onderschept slim de pass. Hathazari probeert naar een medespeler te passen. Ouertuni rent richting de bal. Ouertuni schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Debelle geeft een hoge lob. Inworp. Diali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Azizudeen is nu in balbezit. Azizudeen geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bartholomeu met een sublieme pass. Kassem rent richting de bal. Ismat begaat een overtreding. Ismat krijgt een gele kaart. Kassem is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bartholomeu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ouertuni is nu in balbezit. Ouertuni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tikniyen Maalaka - Asrag Naher 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tikniyen Maalaka 56%, Asrag Naher 44%.
Tikniyen Maalaka - Asrag Naher 0:1

58e minuut.
Abu-Yassen is nu in balbezit. Abu-Yassen probeert naar een medespeler te passen. Shadi Fahmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouertuni verovert de bal door een tackle van achteren. Ouertuni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Azizudeen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouertuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Debelle zijn tegenspeler op de grond. Debelle krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Salim geeft een lange en hoge pass. Ismat heeft problemen om de bal te vangen. Ismat passt de bal in één keer door. Hanzali rent richting de bal. Hanzali schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tikniyen Maalaka 45%, Asrag Naher 55%.
Tikniyen Maalaka - Asrag Naher 0:1