Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Macit Burtuqal Tawiel Sem
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Hammoudi is nu in balbezit. Al-Akram verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Akram speelt de bal door. Klungelig pakt Essaifi de bal. Essaifi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Khalid met een harde bal richting middenveld. Gubsi kopt de bal weg. Manar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahcen onderschept slim de pass. Lahcen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Abd-al-Wahab is nu in balbezit. Abd-al-Wahab probeert naar een medespeler te passen. Essaifi rent richting de bal. Essaifi schiet op doel. Khalid probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Macit Burtuqal - Tawiel Sem 1:0

43e minuut.
Manar geeft een hoge lob. Rubeen heeft problemen om de bal te vangen. Mkadmi is nu in balbezit. Essaifi onderschept slim de pass. Essaifi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macit Burtuqal 67%, Tawiel Sem 33%.
Macit Burtuqal - Tawiel Sem 1:0

49e minuut.
Klungelig pakt Trabelsi de bal. Bakr rent richting de bal. Bakr geeft de bal voor. Klungelig pakt Lahcen de bal. Lahcen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
El-Ubaid probeert naar een medespeler te passen. Bakr kopt de bal weg. Klungelig pakt Abd-al-Wahab de bal. Ben Barek is nu in balbezit. Ben Barek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Trabelsi kopt de bal weg. Ben Barek is nu in balbezit. Mudakar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ben Barek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bakr zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Macit Burtuqal - Tawiel Sem 1:1

74e minuut.
Muhammad geeft de bal voor. Abd-al-Wahab heeft problemen om de bal te vangen. Gubsi met een sublieme pass. Lahcen is nu in balbezit. Lahcen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Khalid trapt de bal weg van het doel. Mudakar kopt de bal weg. Rubeen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Essaifi rent richting de bal. Essaifi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Macit Burtuqal 49%, Tawiel Sem 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Macit Burtuqal - Tawiel Sem 1:1