Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racil Tal Samit Qatil
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


12e minuut.
Amr bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Hadhebi is nu in balbezit. Salah verovert de bal door een tackle van achteren. Amr rent richting de bal. Amr haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Adil bereikt de bal nog maar net als eerste. Baya onderschept slim de pass. M`Hadhebi maakt een afschuwelijke overtreding. M`Hadhebi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racil Tal 53%, Samit Qatil 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Racil Tal - Samit Qatil 0:0

46e minuut.
Reis met een sublieme pass. Chedli is nu in balbezit. Amr schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Amr krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Adil onderschept slim de pass. Adil met een sublieme pass. Melli rent richting de bal. Amr verovert de bal door een tackle van achteren. Amr haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Mahir probeert naar een medespeler te passen. Reis is nu in balbezit. Mahir onderschept slim de pass. Chedli is nu in balbezit. Chedli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Abd-al-Fattah onderschept slim de pass. Salah rent richting de bal. Salah passt de bal zonder na te denken. Amr rent richting de bal. Amr schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Rida kan de bal niet met de borst controleren. Reis rent richting de bal. Mahir legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Reis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Reis zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Racil Tal - Samit Qatil 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racil Tal 42%, Samit Qatil 58%.
Racil Tal - Samit Qatil 0:1