Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tawiel Sem tandogan
Normal Tactiek AAAA
58% Balbezit 42%
11% Spel op eigen helft 89%
36 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.7
hopeless Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Ben Barek probeert naar een medespeler te passen. Lahcen rent richting de bal. Ben Barek bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Ben Barek rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tawiel Sem - tandogan 1:0

3e minuut.
Nahim onderschept slim de pass. Nahim passt de bal zonder na te denken. Lahcen rent richting de bal. Lahcen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Mhadmi geeft een hoge lob. Ihab kopt de bal weg. Klungelig pakt Ben Barek de bal. Ben Barek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tawiel Sem - tandogan 2:0

6e minuut.
Zayd geeft de bal voor. Ben Barek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Harith. Ben Barek roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ben Barek kan niet meer verder spelen. Isam komt het veld opgelopen.

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nahim zal de hoekschop nemen. Khalifa is nu in balbezit. Khalifa haalt uit met een fantastische trap. Rozin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tawiel Sem - tandogan 3:0

19e minuut.
Nahim met de inworp. Isam rent richting de bal. Isam speelt de bal door. Lahcen heeft problemen om de bal te vangen. Lahcen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tawiel Sem - tandogan 4:0

21e minuut.
Joman is nu in balbezit. Joman passt de bal met de wreef. Isam rent richting de bal. Isam draait met de bal, schiet en ... Rozin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tawiel Sem - tandogan 5:0

24e minuut.
Ihsan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nahim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Isam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isam passt de bal met de wreef. Rozin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Isam is nu in balbezit. Isam met een sublieme pass. Lahcen is nu in balbezit. Lahcen schiet op doel. Rozin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tawiel Sem - tandogan 6:0

30e minuut.
Isam bereikt de bal nog maar net als eerste. Isam passt de bal in één keer door. Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahcen haalt uit met een fantastische trap. Rozin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tawiel Sem - tandogan 7:0

31e minuut.
Ihab is nu in balbezit. Ihab speelt de bal door. Nahim speelt de bal door. Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahcen schiet op doel. Rozin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lahcen rent richting de bal. Lahcen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tawiel Sem - tandogan 8:0

37e minuut.
Nahim met de inworp. Isam is nu in balbezit. Isam met een sublieme pass. Lahcen is nu in balbezit. Lahcen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Inworp. Nahim met de inworp. Isam rent richting de bal. Isam haalt uit met een fantastische trap. Rozin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tawiel Sem - tandogan 9:0

40e minuut.
Nahim heeft problemen om de bal te vangen. Nahim speelt de bal door. Isam probeert de bal met de borst te controleren. Lahcen rent richting de bal. Lahcen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tawiel Sem - tandogan 10:0

43e minuut.
Khalifa verovert de bal door een tackle van achteren. Falatah is nu in balbezit. Falatah geeft een lange en hoge pass. Lahcen rent richting de bal. Lahcen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tawiel Sem - tandogan 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tawiel Sem 7%, tandogan 93%.
Tawiel Sem - tandogan 11:0

49e minuut.
Ihab speelt de bal door. Lahcen probeert naar een medespeler te passen. Isam rent richting de bal. Lahcen rent richting de bal. Lahcen haalt uit met een fantastische trap. Rozin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Isam bereikt de bal nog maar net als eerste. Isam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tawiel Sem - tandogan 12:0

52e minuut.
Ihab speelt de bal door. Nahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahim met een sublieme pass. Lahcen is nu in balbezit. Lahcen haalt uit met een fantastische trap. Rozin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Elabasaniri is nu in balbezit. Nahim onderschept slim de pass. Nahim probeert naar een medespeler te passen. Lahcen rent richting de bal. Lahcen draait met de bal, schiet en ... Rozin bokst de bal weg. Isam is nu in balbezit. Isam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tawiel Sem - tandogan 13:0

58e minuut.
Daar is Bakr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakr speelt de bal door. Lahcen rent richting de bal. Lahcen schiet op doel. Rozin probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Mhadmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammoudi verovert de bal door een tackle van achteren. Hammoudi geeft een hoge lob. Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahcen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tawiel Sem - tandogan 14:0

66e minuut.
Isam rent richting de bal. Isam geeft een lange en hoge pass. Khalifa speelt de bal door. Isam rent richting de bal. Isam draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Isam rent richting de bal. Isam haalt uit met een fantastische trap. Rozin probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Harith met een sublieme pass. Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalifa passt de bal zonder na te denken. Lahcen rent richting de bal. Lahcen schiet op doel. Rozin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lahcen is nu in balbezit. Lahcen haalt uit met een fantastische trap. Paal!

72e minuut.
Mhadmi verovert de bal door een tackle van achteren. Ihab rent richting de bal. Mhadmi begaat een overtreding. Ihab raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ihab kan niet meer verder spelen. Souyah komt het veld opgelopen. Bakr zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lahcen rent richting de bal. Isam rent richting de bal. Isam draait met de bal, schiet en ... Rozin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nahim met een snelle inworp. Daar is Isam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isam draait met de bal, schiet en ... Rozin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tawiel Sem - tandogan 15:0

80e minuut.
Khalifa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Isam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isam met een sublieme pass. Lahcen is nu in balbezit. Lahcen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nahim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Isam heeft problemen om de bal te vangen. Bakr is nu in balbezit. Bakr schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Doeltrap. Rozin trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nahim met de inworp. Isam geeft een lange en hoge pass. Rozin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Lahcen de bal. Lahcen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tawiel Sem - tandogan 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tawiel Sem 15%, tandogan 85%.
Tawiel Sem - tandogan 16:0