Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racil Jamal Hummam Burtuqal
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Bolgofiani rent richting de bal. Inworp. Benhalima met een snelle inworp. Baha rent richting de bal. Baha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Al-Quarani speelt de bal door. Benarouche heeft problemen om de bal te vangen. Benarouche passt de bal in één keer door. Tizie bereikt de bal nog maar net als eerste. Tizie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Racil Jamal - Hummam Burtuqal 0:1

19e minuut.
Ishaq speelt de bal door. Baha rent richting de bal. Baha passt de bal zonder na te denken. Yassen is nu in balbezit. Yassen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Abd-al-Wahab bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Wahab geeft een lange en hoge pass. Farag bereikt de bal nog maar net als eerste. Tizie is nu in balbezit. Tizie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racil Jamal 51%, Hummam Burtuqal 49%.
Racil Jamal - Hummam Burtuqal 0:1

52e minuut.
Leloup bereikt de bal nog maar net als eerste. Leloup geeft een lange en hoge pass. Haj-Saleh met een sublieme pass. Yassen rent richting de bal. Yassen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Haj-Saleh speelt de bal door. Daar is Yassen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badr bereikt de bal nog maar net als eerste. Yassen verovert de bal door een tackle van achteren. Yassen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Racil Jamal - Hummam Burtuqal 1:1

83e minuut.
Leloup geeft een lange en hoge pass. Sassi kopt de bal weg. Munir geeft de bal voor. Yassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Yassen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racil Jamal 38%, Hummam Burtuqal 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Racil Jamal - Hummam Burtuqal 1:1