Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AL-AHLI Zulmet Musstaqbal
442 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


27e minuut.
Suwannakeeree speelt de bal door. Tahir rent richting de bal. Jaidi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jaidi krijgt een gele kaart. Tahir raakt geblesseerd tijdens het duel. Tahir zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bakri speelt de bal door. Ma`mun rent richting de bal. Ma`mun schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Mun`im speelt de bal door. Jaidi rent richting de bal. Met opzet legt Tahir zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Tahir moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tahir schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Jaidi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Jaidi kan niet meer verder spelen.

33e minuut.
Abd-al-Hadi passt de bal in één keer door. Aziz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aziz geeft een hoge lob. Abd-al-Allah bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Allah draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AL-AHLI 52%, Zulmet Musstaqbal 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AL-AHLI - Zulmet Musstaqbal 0:0

59e minuut.
Mun`im onderschept slim de pass. Mun`im passt de bal zonder na te denken. Ma`mun bereikt de bal nog maar net als eerste. Ma`mun draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Julousuni de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Doeltrap. Jabr met een harde bal richting middenveld. Imam kopt de bal weg. Abd-al-Hadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Hadi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AL-AHLI 57%, Zulmet Musstaqbal 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AL-AHLI - Zulmet Musstaqbal 0:0