Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
itihad Al youssoufia AC Club Athletic
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 14.8
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Habib-Allah geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hashimi met de inworp. Haddadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haddadi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Naaim probeert naar een medespeler te passen. Haddadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haddadi passt de bal zonder na te denken. Isami bereikt de bal nog maar net als eerste. Isami haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
itihad Al youssoufia - AC Club Athletic 0:1

21e minuut.
Wahib probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fekih bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadimi begaat een overtreding. Nadimi krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Nizari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hashimi rent richting de bal. Nizari schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nizari krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Haddadi speelt de bal door. Isami rent richting de bal. Habib-Allah is nu in balbezit. Isami verovert de bal door een tackle van achteren. Isami draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: itihad Al youssoufia 45%, AC Club Athletic 55%.
itihad Al youssoufia - AC Club Athletic 0:1

58e minuut.
Wahib is nu in balbezit. Wahib geeft de bal voor. Habib-Allah rent richting de bal. El-Talhaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Talhaoui schiet op doel. Manari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Inworp. Hashimi met de inworp. Habib-Allah is nu in balbezit. Haddadi verovert de bal door een tackle van achteren. Haddadi geeft een hoge lob. Jaidi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Klungelig pakt Berrabeh de bal. El-Talhaoui rent richting de bal. Nadimi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Nadimi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nadimi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

71e minuut.
El-Talhaoui is nu in balbezit. Naaim verovert de bal door een tackle van achteren. Naaim geeft de bal voor. Isami rent richting de bal. Isami draait met de bal, schiet en ... Jaidi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
itihad Al youssoufia - AC Club Athletic 0:2

73e minuut.
Nizari geeft een lange en hoge pass. Fekih kopt de bal weg. Daar is El-Talhaoui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fekih rent richting de bal. Fekih draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Manari met een harde bal richting middenveld. Haddadi kopt de bal weg. Daar is Bergdich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isami rent richting de bal. Isami schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
itihad Al youssoufia - AC Club Athletic 0:3

83e minuut.
Nizari speelt de bal door. Daar is Bergdich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bergdich probeert naar een medespeler te passen. Hashimi is nu in balbezit. Hashimi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: itihad Al youssoufia 44%, AC Club Athletic 56%.
itihad Al youssoufia - AC Club Athletic 0:3