Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chiang Rai Warriors Mukdahan Police FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


23e minuut.
Sirikamon rent richting de bal. Zhi Bin onderschept slim de pass. Zhi Bin met een sublieme pass. Klungelig pakt Uchin de bal. Uchin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Zhi Bin geeft de bal voor. Chun kan de bal niet met de borst controleren. Uchin rent richting de bal. Boriban rent richting de bal. Boriban draait met de bal, schiet en ... Yun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Uchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chiang Rai Warriors - Mukdahan Police FC 1:0

41e minuut.
Daar is Jitwiset, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bumroongmitr rent richting de bal. Bumroongmitr met een sublieme pass. Chaimongkol rent richting de bal. Chaimongkol schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiang Rai Warriors 52%, Mukdahan Police FC 48%.
Chiang Rai Warriors - Mukdahan Police FC 1:0

54e minuut.
Boriban kopt de bal weg. Boonkasemsanti geeft de bal voor. Klungelig pakt Charoen de bal. Uchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Meng is nu in balbezit. Beihong verovert de bal door een tackle van achteren. Beihong met een sublieme pass. Chaimongkol is nu in balbezit. Chaimongkol haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Boonkasemsanti rent richting de bal. Wiriyaboon bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiriyaboon geeft een hoge lob. Zhi Bin rent richting de bal. Zhi Bin geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Zhi Bin rent richting de bal. Jitwiset rent richting de bal. Zhi Bin probeert naar een medespeler te passen. Uchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiang Rai Warriors 41%, Mukdahan Police FC 59%.
Chiang Rai Warriors - Mukdahan Police FC 1:0