Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uttaradit Celtics Loei Celtics
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


15e minuut.
Naranong trapt de bal weg van het doel. Soo kopt de bal weg. Tsai-Jung bereikt de bal nog maar net als eerste. Erwei verovert de bal door een tackle van achteren. Erwei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uttaradit Celtics - Loei Celtics 0:1

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tonvisit geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Gow Jen de bal. Erwei bereikt de bal nog maar net als eerste. Erwei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Buranakarn met een snelle inworp. Shin-Wa rent richting de bal. Lamon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Shin-Wa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Shin-Wa neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Uttaradit Celtics - Loei Celtics 0:2

42e minuut.
Shin-Wa met een sublieme pass. Erwei bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasertsri is nu in balbezit. Erwei verovert de bal door een tackle van achteren. Erwei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uttaradit Celtics 45%, Loei Celtics 55%.
Uttaradit Celtics - Loei Celtics 0:2

47e minuut.
Wai-Meng met de inworp. Soo bereikt de bal nog maar net als eerste. Soo met een sublieme pass. Lamon rent richting de bal. Lamon geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kositpipatpong rent richting de bal. Boriban rent richting de bal. Kositpipatpong schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kositpipatpong krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Boonkerd probeert naar een medespeler te passen. Piriyakuntorn rent richting de bal. Piriyakuntorn geeft de bal voor. Erwei is nu in balbezit. Erwei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uttaradit Celtics - Loei Celtics 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uttaradit Celtics 36%, Loei Celtics 64%.
Uttaradit Celtics - Loei Celtics 0:3