Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Satun Rangers Sierra FC
Normal Tactiek 442
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
weak Verdedigen hopeless


3e minuut.
Yingsawa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thaitayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Somchit begaat een overtreding. Somchit krijgt een gele kaart. Thaitayan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Punrawee zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. bin Othman heeft problemen om de bal te vangen. Poganping is nu in balbezit. Poganping draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Jia-Nian speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Kim de bal onder controle te krijgen. Punrawee rent richting de bal. Punrawee passt de bal zonder na te denken. Liwen geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Satun Rangers - Sierra FC 0:1

22e minuut.
Jia-Nian is nu in balbezit. Jia-Nian passt de bal in één keer door. Punrawee is nu in balbezit. Thaitayan is nu in balbezit. Thaitayan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Thaitayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Liwen verovert de bal door een tackle van achteren. Liwen geeft een hoge lob. Teethong is nu in balbezit. Teethong geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kim verovert de bal door een tackle van achteren. Liwen onderschept slim de pass. Punrawee tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Punrawee krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Jia-Nian verovert de bal door een tackle van achteren. Jia-Nian speelt de bal door. Thaitayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Thaitayan schiet op doel. Tuntitanasup probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Satun Rangers - Sierra FC 1:1

32e minuut.
Thaitayan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Thaitayan komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Punrawee geeft de bal voor. Zhi Bin bereikt de bal nog maar net als eerste. Poganping begaat een overtreding. Poganping krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Liwen rent richting de bal. Thaitayan verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Somchit zijn tegenspeler op de grond. Somchit krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

45e minuut.
Liwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Liwen geeft een hoge lob. Liwen rent richting de bal. Liwen haalt uit met een fantastische trap. Yun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Satun Rangers - Sierra FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Satun Rangers 54%, Sierra FC 46%.
Satun Rangers - Sierra FC 1:2

60e minuut.
Jia-Nian met een sublieme pass. Thaitayan rent richting de bal. Thaitayan passt de bal zonder na te denken. Poganping bereikt de bal nog maar net als eerste. Poganping draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Punrawee met een sublieme pass. Thaitayan rent richting de bal. Thaitayan passt de bal met de wreef. Poganping is nu in balbezit. Poganping schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Zhi Bin speelt de bal door. Kim is nu in balbezit. Liwen begaat een overtreding. Liwen krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Liwen is nu in balbezit. Liwen geeft een hoge lob. Jia-Nian is nu in balbezit. Zaidil bin Ghazali bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaidil bin Ghazali schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kim probeert naar een medespeler te passen. Jia-Nian is nu in balbezit. Chunsa begaat een overtreding. Chunsa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Satun Rangers 38%, Sierra FC 62%.
Satun Rangers - Sierra FC 1:2