Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chonburi Electricity FC Ranong Eagles
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Jaimun onderschept slim de pass. Jaimun probeert naar een medespeler te passen. Hansheng geeft de bal voor. Shin-Wa is nu in balbezit. Shin-Wa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Yingsawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Thaitayan onderschept slim de pass. Thaitayan probeert naar een medespeler te passen. Sukjai rent richting de bal. Sukjai schiet op doel. Kai Bok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Thaitayan schiet op doel. Klungelig pakt Hansheng de bal. Uthaisang bereikt de bal nog maar net als eerste. Poganping verovert de bal door een tackle van achteren. Poganping haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chonburi Electricity FC - Ranong Eagles 1:0

29e minuut.
Kai Bok trapt de bal weg. Rakdhuma is nu in balbezit. Rakdhuma speelt de bal door. Shin-Wa bereikt de bal nog maar net als eerste. Shin-Wa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Chaimongkol passt de bal zonder na te denken. Deejaroen speelt de bal door. Uthaisang bereikt de bal nog maar net als eerste. Thaitayan verovert de bal door een tackle van achteren. Thaitayan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chonburi Electricity FC - Ranong Eagles 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chonburi Electricity FC 51%, Ranong Eagles 49%.
Chonburi Electricity FC - Ranong Eagles 2:0

52e minuut.
Hu speelt de bal door. Chaimongkol is nu in balbezit. Chaimongkol speelt de bal door. Thaitayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Thaitayan haalt uit met een fantastische trap. Paal!

73e minuut.
Shin-Wa rent richting de bal. Boonkasemsanti verovert de bal door een tackle van achteren. Jaimun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jaimun krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chonburi Electricity FC 47%, Ranong Eagles 53%.
Chonburi Electricity FC - Ranong Eagles 2:0