Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chonburi Electricity FC Nakhon Phanom Sharks
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


7e minuut.
Samsee verovert de bal door een tackle van achteren. Samsee passt de bal zonder na te denken. Park met een sublieme pass. Tsai-Hung rent richting de bal. Tsai-Hung geeft een hoge lob. Kai Bok bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Chaimongkol probeert naar een medespeler te passen. Deejaroen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijmongkolsak begaat een overtreding. Kijmongkolsak krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Thaitayan kopt de bal weg. Klungelig pakt Poganping de bal. Kijmongkolsak maakt een afschuwelijke overtreding. Kijmongkolsak krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Poganping raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Thaitayan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Rattanapaisarn speelt de bal door. Onpakddee bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chaimongkol. Onpakddee raakt geblesseerd tijdens het duel. Park zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kai Bok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Onpakddee is nu in balbezit. Onpakddee schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chonburi Electricity FC - Nakhon Phanom Sharks 0:1

31e minuut.
Thaitayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Poganping rent richting de bal. Thaitayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Poganping bereikt de bal nog maar net als eerste. Poganping draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Parnjareon bereikt de bal nog maar net als eerste. Parnjareon geeft de bal voor. Rattanapaisarn controleert de bal met de borst. Poganping is nu in balbezit. Poganping draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chonburi Electricity FC 46%, Nakhon Phanom Sharks 54%.
Chonburi Electricity FC - Nakhon Phanom Sharks 0:1

60e minuut.
Thongsamutr probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Onpakddee is nu in balbezit. Chaimongkol begaat een overtreding. Chaimongkol krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Kitinaresuan geeft de bal voor. Siew kopt de bal weg. Onpakddee rent richting de bal. Onpakddee haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Boonkasemsanti de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Park probeert naar een medespeler te passen. Thaitayan is nu in balbezit. Chunsa Sanun begaat een overtreding. Chunsa Sanun krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Samsee is nu in balbezit. Tsai-Hung rent richting de bal. Tsai-Hung geeft de bal voor. Kitinaresuan is nu in balbezit. Kitinaresuan geeft een hoge lob. Kai Bok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chonburi Electricity FC 61%, Nakhon Phanom Sharks 39%.
Chonburi Electricity FC - Nakhon Phanom Sharks 0:1