Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hiperactivos Escorpiones Gresline FF
Normal Tactiek 433
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Solís kopt de bal weg. Márquez rent richting de bal. Ochoa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Márquez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

14e minuut.
Guerrero met de inworp. Cabral bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carrillo. Carrillo krijgt een gele kaart. Cabral is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cabral zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Román bokst de bal weg. Machado is nu in balbezit. Machado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hiperactivos Escorpiones - Gresline FF 1:0

39e minuut.
Muñoz geeft een hoge lob. Inworp. Carrillo met de inworp. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hiperactivos Escorpiones 47%, Gresline FF 53%.
Hiperactivos Escorpiones - Gresline FF 1:0

64e minuut.
Solorzano met een sublieme pass. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales speelt de bal door. Granados heeft problemen om de bal te vangen. Granados haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Machado is nu in balbezit. Solís begaat een overtreding. Machado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Morales wilt de vrije trap nemen. Román werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hiperactivos Escorpiones - Gresline FF 2:0

84e minuut.
Carrillo passt de bal met de wreef. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz geeft de bal voor. Machado is nu in balbezit. Machado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cabral met een snelle inworp. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales passt de bal zonder na te denken. Machado heeft problemen om de bal te vangen. Román probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hiperactivos Escorpiones 37%, Gresline FF 63%.
Hiperactivos Escorpiones - Gresline FF 2:0