Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trastornados Luchadores FC Pupusas
Normal Tactiek 424
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 24
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montaner met een snelle inworp. Pizarro met een sublieme pass. Daar is Rugamas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rugamas geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Trastornados Luchadores - FC Pupusas 0:1

11e minuut.
Valdez met een sublieme pass. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca verovert de bal door een tackle van achteren. Velásquez rent richting de bal. Velásquez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trastornados Luchadores - FC Pupusas 0:2

12e minuut.
Valle rent richting de bal. Valle passt de bal met de wreef. Maldonado is nu in balbezit. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Fonseca rent richting de bal. Guevara begaat een overtreding. Fonseca raakt geblesseerd tijdens het duel. Rugamas met een snel genomen vrije trap. Velásquez is nu in balbezit. Velásquez draait met de bal, schiet en ... Pizarro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trastornados Luchadores - FC Pupusas 0:3

35e minuut.
Pacheco geeft de bal voor. Daar is Ortiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fonseca rent richting de bal. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trastornados Luchadores 53%, FC Pupusas 47%.
Trastornados Luchadores - FC Pupusas 0:3

49e minuut.
Velásquez is nu in balbezit. Fonseca rent richting de bal. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca rent richting de bal. Fonseca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Rugamas passt de bal in één keer door. Montaner is nu in balbezit. Montaner passt de bal zonder na te denken. Velásquez is nu in balbezit. Velásquez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Machado rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Ortiz probeert de bal aan de voet te houden. Pizarro is nu in balbezit. Pizarro geeft de bal voor. Rugamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rugamas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Mayén onderschept slim de pass. Inworp. Machado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fonseca rent richting de bal. Fonseca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Maldonado is nu in balbezit. Maldonado passt de bal met de wreef. Acosta is nu in balbezit. Valle rent richting de bal. Valle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trastornados Luchadores 65%, FC Pupusas 35%.
Trastornados Luchadores - FC Pupusas 0:3