Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Verdes Alienígenas Enri24 FC
Normal Tactiek 433
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 25.6
waardeloos Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Maldonado onderschept slim de pass. Maldonado passt de bal in één keer door. Espinoza rent richting de bal. Espinoza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Verdes Alienígenas - Enri24 FC 0:1

13e minuut.
Cisneros passt de bal met de wreef. Pérez rent richting de bal. Pérez passt de bal met de wreef. Solís bereikt de bal nog maar net als eerste. Solís schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Verdes Alienígenas - Enri24 FC 1:1

15e minuut.
Gaitán is nu in balbezit. García rent richting de bal. Met opzet legt Gaitán zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Gaitán moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gaitán schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

40e minuut.
Cabral speelt de bal door. Espinoza is nu in balbezit. González Blanco is nu in balbezit. Espinoza rent richting de bal. Espinoza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verdes Alienígenas 51%, Enri24 FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Verdes Alienígenas - Enri24 FC 1:1

53e minuut.
Maldonado rent richting de bal. Maldonado probeert naar een medespeler te passen. Neimar Miranda verovert de bal door een tackle van achteren. Zepeda rent richting de bal. Zepeda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
González Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. González Blanco passt de bal met de wreef. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Zepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zepeda schiet op doel. Herrera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Jiménez controleert de bal met de borst. Estrada speelt de bal door. Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinoza schiet op doel. Herrera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Verdes Alienígenas - Enri24 FC 1:2

78e minuut.
Hernandez rent richting de bal. Hernandez geeft een hoge lob. Inworp. Pérez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Solís geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García met de inworp. Zepeda is nu in balbezit. Zepeda haalt uit met een fantastische trap. Maldonado geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verdes Alienígenas 59%, Enri24 FC 41%.
Verdes Alienígenas - Enri24 FC 1:2