Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Santa Tecla solteros Fc
Normal Tactiek 523
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


19e minuut.
Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa passt de bal met de wreef. Léster Blanco is nu in balbezit. Cárdenas onderschept slim de pass. Cárdenas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Figueroa speelt de bal door. Barahona is nu in balbezit. Barahona passt de bal in één keer door. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Léster Blanco geeft een hoge lob. Klungelig pakt Argueta de bal. Figueroa rent richting de bal. Figueroa geeft een lange en hoge pass. Cárdenas rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Santa Tecla - solteros Fc 1:0

33e minuut.
Machado is nu in balbezit. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona speelt de bal door. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CD Santa Tecla - solteros Fc 2:0

45e minuut.
Barahona schiet op doel. Araujo kopt de bal weg. Machado heeft problemen om de bal te vangen. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Santa Tecla 35%, solteros Fc 65%.
CD Santa Tecla - solteros Fc 2:0

54e minuut.
Rubio met de inworp. Godoy rent richting de bal. Godoy met een sublieme pass. Araujo is nu in balbezit. Araujo geeft een hoge lob. Dowson Prado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Orellana geeft een hoge lob. Daar is Figueroa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machado met een sublieme pass. Torres rent richting de bal. Torres geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Cárdenas verovert de bal door een tackle van achteren. Cárdenas met een sublieme pass. Araujo rent richting de bal. Araujo geeft de bal voor. Dowson Prado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Argueta rent richting de bal. Figueroa onderschept slim de pass. Figueroa met een sublieme pass. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas draait met de bal, schiet en ... Dowson Prado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Santa Tecla 51%, solteros Fc 49%.
CD Santa Tecla - solteros Fc 2:0