Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal Eagles Technical Anvils
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Thomas rent richting de bal. Crawford verovert de bal door een tackle van achteren. Chin-Sue is nu in balbezit. Chin-Sue schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Chin-Sue bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricketts verovert de bal door een tackle van achteren. Ricketts passt de bal zonder na te denken. Dawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawkins schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Phillips met een sublieme pass. Chin-Sue rent richting de bal. Chin-Sue probeert naar een medespeler te passen. Crawford rent richting de bal. Crawford haalt uit met een fantastische trap. Sawyers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Ekoku onderschept slim de pass. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricketts speelt de bal door. Dawkins rent richting de bal. Dawkins schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Dawkins is nu in balbezit. Phillips verovert de bal door een tackle van achteren. Phillips passt de bal met de wreef. Chin-Sue bereikt de bal nog maar net als eerste. Chin-Sue draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Thomas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Neil komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Nelson probeert naar een medespeler te passen. Phillips is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ricketts. Ricketts krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Davis geeft de bal voor. Ekoku kopt de bal weg. Chin-Sue rent richting de bal. Chin-Sue draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Eagles 54%, Technical Anvils 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Royal Eagles - Technical Anvils 0:0

70e minuut.
Chin-Sue is nu in balbezit. Chin-Sue probeert naar een medespeler te passen. Stewart rent richting de bal. Stewart geeft een hoge lob. Moore springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Dawkins onderschept slim de pass. Ricketts rent richting de bal. Ricketts speelt de bal door. Dawkins rent richting de bal. Dawkins schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ziadie geeft een lange en hoge pass. Messam bereikt de bal nog maar net als eerste. Euell begaat een overtreding. Euell krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Dawkins met een sublieme pass. Euell bereikt de bal nog maar net als eerste. Messam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Euell roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Euell kan niet meer verder spelen. Goodison komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Goodison is nu in balbezit. Goodison passt de bal met de wreef. Dawkins rent richting de bal. Dawkins haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert McCallum de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Dias geeft een hoge lob. Inworp. Nelson met de inworp. Ricketts rent richting de bal. Ricketts haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Eagles - Technical Anvils 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Eagles 43%, Technical Anvils 57%.
Royal Eagles - Technical Anvils 1:0