Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
york castle Rude Beets
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 21.2
weak Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson passt de bal met de wreef. Ferguson is nu in balbezit. Ferguson geeft een hoge lob. King probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
york castle - Rude Beets 0:1

13e minuut.
Chin-Sue verovert de bal door een tackle van achteren. Chin-Sue geeft een lange en hoge pass. Messam is nu in balbezit. Messam haalt uit met een fantastische trap. Taylor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
york castle - Rude Beets 1:1

22e minuut.
Sewell geeft een hoge lob. Sinclair heeft problemen om de bal te vangen. Langley is nu in balbezit. Sinclair is nu in balbezit. Sinclair draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
york castle - Rude Beets 1:2

40e minuut.
Ricketts is nu in balbezit. Messam bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricketts onderschept slim de pass. Chin-Sue onderschept slim de pass. Chin-Sue draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
york castle - Rude Beets 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: york castle 54%, Rude Beets 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
york castle - Rude Beets 2:2

59e minuut.
Johnson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Priestley zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ferguson rent richting de bal. Ferguson geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Brown passt de bal in één keer door. Chin-Sue is nu in balbezit. Messam bereikt de bal nog maar net als eerste. Chin-Sue is nu in balbezit. Chin-Sue schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Klungelig pakt Ricketts de bal. Chin-Sue rent richting de bal. Priestley tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Priestley krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Johnson probeert naar een medespeler te passen. Reid is nu in balbezit. Messam verovert de bal door een tackle van achteren. Messam schiet op doel. Taylor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
york castle - Rude Beets 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: york castle 48%, Rude Beets 52%.
york castle - Rude Beets 3:2