Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtic Crows Hard Elephants
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Maddix is nu in balbezit. Maddix met een sublieme pass. Lisbie rent richting de bal. Lisbie haalt uit met een fantastische trap. Beech maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Moore met een sublieme pass. Dawkins is nu in balbezit. Hall is nu in balbezit. Hall haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert King de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths passt de bal in één keer door. Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall haalt uit met een fantastische trap. Priestley maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Crows - Hard Elephants 0:1

23e minuut.
Hall onderschept slim de pass. Dawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall rent richting de bal. Dawkins is nu in balbezit. Dawkins draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Priestley werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Simmonds heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Littlejohn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moore heeft problemen om de bal te vangen. Moore geeft de bal voor. Dawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawkins draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Crows 58%, Hard Elephants 42%.
Celtic Crows - Hard Elephants 0:1

49e minuut.
Hall speelt de bal door. Hue bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawkins onderschept slim de pass. Dawkins draait met de bal, schiet en ... Hall probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Euell geeft de bal voor. Klungelig pakt Littlejohn de bal. Littlejohn probeert naar een medespeler te passen. Dawkins rent richting de bal. Dawkins draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Harris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kelly rent richting de bal. Kelly passt de bal met de wreef. Lisbie rent richting de bal. Lisbie haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Daar is Simpson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kelly rent richting de bal. Kelly passt de bal in één keer door. Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson haalt uit met een fantastische trap. Paal!

79e minuut.
Hue bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall rent richting de bal. Hall passt de bal zonder na te denken. Dawkins rent richting de bal. Dawkins draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Simmonds geeft een lange en hoge pass. Maddix kan de bal niet met de borst controleren. Maddix geeft de bal voor. Moore is nu in balbezit. Moore schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Crows 69%, Hard Elephants 31%.
Celtic Crows - Hard Elephants 0:1